Smaltovaný hrnec s poklicí 4,5l bílý
Kód: 44161531Více než 5000 položek skladem
Zboží Ihned k dispozici!
Doprava zdarma
Využijte dopravu zdarma pro objednávky nad 1500 Kč
Sledujte nás na sociálních sítích
Informujeme o akcích, slevách a soutěžích
Detailní popis produktu
Hrnec s poklicí smalt TORO je vhodný ke každodenímu použití. Smalt se používá v kuchyni již řadu let. Smaltový hrnec je výborným pomocníkem k přípravě veškerých pokrmů. Hrnec má 2 praktická ucha pro snadnou manipulaci. Hrnec je vhodný na indukční, plynový, sklokeramický i elektrický sporák, lze ho mýt v myčce na nádobí.
Rozměry:
- průměr - 22 cm
- průměr dna - 20 cm
- šířka s uchama - 217 cm
- výška nádoby – 16 cm
- výška s poklicí - 20 cm
- objem 4,5 l
Materiál:
- vysoce kvalitní oceli a z obou stran pokryto smaltovaným povlakem
Barva:
- bílá
Použití:
- domácnost – indukční, plynový, sklokeramický a elektrický sporák
Údržba:
- myčka na nádobí
Výhody:
- Výhod smaltu je mnoho, ale nejdůležitější je, že je bezpečný v kontaktu s potravinami, odolný, odolává poškrábání, vysokým teplotám, chrání před korozi
- Smalt vytváří na povrchu hrnců antialergickou vrstvu, která neobsahuje žádné nebezpečné látky, nereaguje s připravovanými potravinami a nemění chuť ani vůni jídla
- Díky ideální hladkosti je smaltovaný povrch snadno čistitelný a velmi hygienický - neponechává na povrchu nečistoty a mikroorganismy
- Hrnce lze mýt v myčce na nádobí
- Při správném používání a čištění vydrží na dlouhá léta
- Vybaven dvěma profilovanými úchyty, které zaručují pohodlí a bezpečí při jejich přenášení
- Každý hrnec je vybaven vlastní poklicí s plastovou rukojetí, která se nehřeje
- Během vaření v nádobí je lepší používat šetrné kuchařské náčiní ze dřeva, silikonu nebo melaminu. Předejdete tím zbytečnému poškrábání a prodloužíte životnost.
- Široká nabídka kuchyňského nádobí obsahuje nerezové hrnce i kastroly, tradiční nádobí z poctivého smaltu i pánve různých velikostí.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hrnce a kastroly na vaření |
---|---|
Hmotnost: | 1.65 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář